четвер, 15 березня 2018 р.

В Мирненській бібліотеці не тільки читають, а й розв'язують задачі...

   Кожного року навесні в усьому світі проводиться Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» для учнів 2-11 класів. Мирненський ліцей також є учасником даного конкурсу. Він проходить за сприяння Міністерства освіти і науки України разом з міжнародною асоціацією «Кенгуру без кордонів», що працює під егідою ЮНЕСКО.
   Саме сьогодні Мирненська публічно –шкільна бібліотека прийняла в своїх затишних стінах юних математиків – учнів 2-4 класів, які під наглядом незалежного експерта бібліотекаря взяли участь в Міжнародному математичному конкурсі “Кенгуру”. Діти мали змогу продемонструвати свої знання, виконуючи завдання різного рівня складності.
    “Кенгуру”- це чудовий конкурс, прекрасна інтелектуальна гра.Головна його мета – показати кожному учневі, що процес пошуку способу розв’язання математичної задачі може бути живим, захоплюючим і навіть веселим. Конкурсні задачі сприяють розвитку логічного мислення та кмітливості, підвищенню загального рівня ерудиції, здатності краще розуміти інші науки.
    Тепер усі з нетерпінням чекають відмінних результатів. Кожний учень після проведення конкурсу отримає сертифікат, а також інформаційний вісник, який містить умови завдань всіх рівнів та їх розв’язки.
    Побажаймо юним математикам успіху!






Немає коментарів:

Дописати коментар