вівторок, 21 листопада 2017 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху- 2017

   З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах з 13.11.17р. по 19. 11.17р. у Мирненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. 
    Бібліотекарем Драганчук Р.Я. в публічно-шкільній бібліотеці організовано виставку – застереження «Береженого Бог береже».
      Класними керівниками було проведено Єдиний урок з вивчення правил дорожнього руху «Безпека на дорозі – безпека життя». Заходи були проведені у формі інтерактивної бесіди, інтерактивного повідомлення, вікторини, гри, із застосування фото та відеоматеріалів профілактичної роботи із безпеки дорожнього руху. Учні повторювали правила дорожнього руху, головні знаки пішоходів, ділилися своїми знаннями з однолітками, обговорювали дорожні ситуації, відповідали на питання вікторини. 
 Педагог –організатор Сенчук М.В. для учнів початкових класів провела тематичну годину спілкування «Знай, вивчай і поважай Правила Дорожнього руху», після завершення якого діти мали змогу переглянути цікаві мультфільми про правила дорожнього руху. 
     В класних та шкільних куточках безпеки дорожнього руху з метою підвищення наочності і ефективності пропаганди ПДР, поновлено інформацію щодо безпеки на дорозі, новим змістом, тематичними плакатами. 
     Також бібліотекарем для учнів 5 класу було проведено шоу-вікторину юних знавців правил дорожнього руху. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху, тому всі повинні пам’ятати про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання. Тож будьте уважними на дорогах!




Немає коментарів:

Дописати коментар