середу, 4 жовтня 2017 р.

«Простір знань – Бібліотека» (до Всеукраїнського дня бібліотек)

30 вересня – у день великомучениць Любові, Надії, Віри і матері їх Софії – бібліотечна громада України святкує Всеукраїнський день бібліотек.
У цей день ми відзначаємо високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до книг для всіх громадян, допомагати і навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання різноманітних ресурсів.
Святкування Дня бібліотек розпочалося 29 вересня Днем відкритих дверей в бібліотеці, який пройшов під девізом «Простір знань – Бібліотека». Цього дня тут відбувалися екскурсії, привітання, вікторини і все на тему: бібліотека і книга, де користувачі дізналися багато цікавого, наприклад про найбільшу і найменшу книжку, на чому була зроблена перша книга, і найдавнішу бібліотеку. Зокрема для семикласників Мирненської ЗОШ було проведено літературний брейн-ринг "Сторінками улюблених книг", під час якого між собою змагалися команда дівчат та команда хлопців. Так команда дівчат довели, що саме вони в 7 класі багато читають і є найкращими знавцями книг.








Немає коментарів:

Дописати коментар