четвер, 23 лютого 2017 р.

У казковому світі мови

   

      Міжнародний день рідної мови відзначає кожна культурна людина, яка усвідомлює, що мова є безцінним надбанням людства. Адже мова – душа народу: нема мови – нема народу.
Саме про це варто розмовляти педагогам зі своїми учнями. З цією метою 21 лютого у Мирненській загальноосвітній школі класним керівником 7 класу Романович Т.В. та бібліотнкарем Драганчук Р.Я. була проведена виховна година у формі філологічної гри «У казковому світі мови», яка відбулася в бібліотеці. За звання найкращого знавця української мови змагалися дві команди: команда хлопців «Соняшник» та команда дівчат «Калинонька».
    Учасники гри показували свої знання в таких в таких конкурсах: «Мовне асорті», «Прямо та влучно», «Римування», «Виступ капітанів». Особливо сподобався дітям конкурс «Чарівна скринька», під час якого вони повинні були відгадати за підказками предмет, який знаходився в скриньці.
    Суддями під час гри були Кишман Н.Л., заступник директора з навчально-виховної роботи; Левчук Н.Г.- вчитель фізичного виховання та Черненко Владислав, учень 8 класу. Перемогу здобула команда хлопців «Соняшник». Найактивнішими були Омельяненко Вероніка, Алексіюк Валерій, Гаврилюк Сергій та Толочик Анна.
Захід був пронизаний українським духом, любов’ю до рідного слова, до чистих джерел творчості українського народу.











Немає коментарів:

Дописати коментар