понеділок, 21 листопада 2016 р.

Вікторина знавців правил дорожнього руху "Мій друг - дорожній рух"

 В умовах постійного зростання кількості транспортних засобів безпека дітей перебуває під великою загрозою. Зрозуміло, що всі дітлахи – непосиди. Вони легко можуть почати гратися на проїзній частині дороги, перебігати її у невстановленому місці.
        Тим більше вражають випадки, коли трагедія стається через недбалість батьків, які тягнуть малих через дорогу, аби виграти хвилинку при цьому ризикують дитячим здоров’ям або навіть життям.
       В переважній більшості випадків винуватцями ДТП стають діти через свої вікові та психологічні здібності. Вони дуже збудливі, динамічні і в той же час неуважні: не вміють передбачити небезпеку, правильно оцінити відстань до автомобіля, що наближається, його швидкість і свої можливості. Допомогти дітям виробити це вміння – завдання дорослих..
З цією метою педагог-організатор Сенчук М.В. та бібліотекар Драганчук Р.Я. підготували та провели в бібліотеці вікторину знавців правил дорожнього руху «Мій друг – дорожній рух». Між собою змагалися команди «Світлофор» та «Зебра» в таких конкурсах: «Яка команда краще знає правила дорожнього руху, «Хто швидше і правильно збере світлофор», «Ігровий», «Дозволяєтьсяабо забороняється», «Загадки».

Вікторина пройшла весело і цікаво. Перемогу з невеличким відривом здобула команда «Зебра»  По завершенню вікторини діти залюбки розмальовували розфарбовки з дорожньою тематикою.




Немає коментарів:

Дописати коментар