понеділок, 22 лютого 2016 р.

Лінійка-реквієм, присвячена пам’яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ.

    Вже другий рік поспіль в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Країна схиляє голови перед своїми героями. Вони не побоялися підставити себе під ворожі кулі і борються за незалежність нашої країни і до цього часу.
18 лютого у Мирненській загальноосвітній школі відбулась урочиста лінійка-реквієм, присвячена пам’яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ.
     Розпочала скорботну зустріч вчитель історії та правознавства Глудик Л.І., яка звернулась до присутніх зі вступним словом та з
апропонувала хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих, хто заради незалежності України віддав своє життя.
На лінійці було презентовано експозицію створену творчим колективом педагогів школи та бібліотекарем Драганчук Р.Я. «Шляхами мужності та слави», яка стала одним з підрозділів історико-краєзнавчого музею «Берегиня». Експозиція складається з чотирьох розділів: «Пам'яті героїв Небесної Сотні», «Ціна свободи АТО», «Герої нашого часу», «Волонтерський рух». Учениці 11 класу Омельяненко Альона та Кишман Ірина цікаво і доступно провели екскурсію для присутніх по даній експозиції.
     На кінець лінійки перед школярами виступила завуч по виховній роботі Мишкевич А.В., яка наголосила на необхідності нашої підтримки мужніх воїнів, які захищають нашу державу на сході України, і закликала присутніх долучатися до збору харчів та речей для наших героїв.
      Також бібліотекарем Мирненської ПШБ було організовано виставку «Герої Небесної Сотні». Всі учні та вчителі мали змогу познайомитися з героями Небесної Сотні, роздивитися фотографії, прочитати газетні публікації про ці страшні події.



Немає коментарів:

Дописати коментар