четвер, 29 червня 2017 р.

У таборі – День книги!

Літо дарує безліч цікавих розваг, але навіть влітку діти не повинні розлучатися із книгою. Тому в пришкільному таборі «Дружба» 13 червня було проведено День книги. Зранку дітки залюбки розповідали про свої улюблені книжки, пізніше під керівництвом Алли Бойчук та Надії Стельмащук в загонах діяла творча майстерня «Книжечка своїми руками». Найкращими журі визначило книжечки Шрамко Олесі, Манько Анастасії, Захарчук Анни та Сьомака Олексія. Після смачного обіду загони завітали до бібліотеки на гру-вікторину “Грайлики-читайлики”, яку підготувала і провела бібліотекар Руслана Драганчук. Розпочалося змагання, як годиться, з розминки, у якій читачі відгадували казкових персонажів. Складніші випробування – конкурси “Чи уважний ти читач? ”, “Відшукайте продовження прислів’їв», «Загадкова яблунька», «Знавці казок», «Підберіть автору казку», «Хто швидше?», «Впізнай казку за пантонімою» не були занадто складними для дітей, тому що змагалися ті, хто ціле літо дружить з книгою.
Перемогу здобули гравці загону «Chickens», довівши всім, що з вони книгою на «ти» та є справжніми знавцями казок.
Ще одною цікавинкою в цей незвичайний і веселий день була гра «Поле Чудес » на тему «Казки», яку провела вихователь групи продовженого дня Ольга Голиш.
Перемогу здобули гравці загону «Chickens», довівши всім, що з вони книгою на «ти» та є справжніми знавцями казок.Ще одною цікавинкою в цей незвичайний і веселий день була гра «Поле Чудес » на тему «Казки», яку провела вихователь групи продовженого дня Ольга Голиш.
















Немає коментарів:

Дописати коментар